Om os …

Dansk Emalje Design blev etableret i 1980´erne i Rudkøbing på Langeland.

Firmaet har sit domicil i den kendte købmands- gård Tingstedet, som ligger på byens hovedstræde i hjertet af Rudkøbing. Forretningen deler lokaler med Tingstedets Antikviteter, som siden 1973 har handlet med antikviteter, kuriosa og diverse samlerobjekter, blandt andet gamle emaljeskilte.

Fra de gamle emaljeskilte kom idéen og inspirationen til at genoptage produktionen af håndlavede emaljeskilte i nostalgisk look. Firmaet begyndte, som de første i Danmark, med produktion af husnummerskilte efterfulgt af gadenavneskilte, og derfra har sortimentet udviklet sig til at omfatte den brede vifte af forskellige skilteprodukter, som kan ses her på hjemmesiden.

Det nostalgiske look udgør stadigvæk et stabilt fundament for produktionen; men skilte i et moderne look til moderne miljøer udgør en tilsvarende stor del.

Udstillingen i den gamle købmandsgård har i årenes løb tiltrukket tusindvis af kunder, lokale som turister, og Dansk Emalje Design har i sin over 30-årige eksistens leveret et stort antal skilte rundt om i Danmark og resten af verden.